Ik zoek juridische hulp

Juridische hulp  in Vlijmen

Bij OAMKB helpen we je verder. Wij werken samen met HBO Juristen waardoor we je persoonlijke oplossingen kunnen bieden. Door de samenwerking tussen OAMKB en HBO Juristen mogen wij nu via het accountantskantoor een totaalpakket aanbieden aan al onze klanten. Je hoeft niet meer naar meerdere plekken voor je juridische en financieel hulpverlening. Deze vind je nu op één adres. Een sterke en persoonlijke oplossing voor elke bedrijf. Dat is waar wij voor gaan.

Je kunt alle HBO Juristen in Nederland nu via één plek bereiken. Het vernieuwde juridisch adviesbureau biedt persoonlijk advies voor jou en je bedrijf. Je zult altijd een betaalbaar, vooraf vastgesteld tarief hebben dat wordt getest door een senior jurist. Zo weet je altijd waar je aan toe bent met de accountants van OAMKB.

Als je al klant van OAMKB bent en je loopt tegen juridische vraagstukken over je bedrijf aan dan zal een van onze administrateurs of adviseurs je doorverwijzen naar een HBO Jurist die je graag verder helpt. Wij horen graag hoe dit verloopt en wij staan je bij waar wij dat kunnen. Verder is er een juridische helpdesk. Deze is gratis en altijd bereikbaar. Mochten jouw vragen toch complexer zijn en meer werk kosten om op te lossen, dan bieden wij je vooraf een offerte ter goedkeuring aan. Dit geeft alle partijen helder inzicht in wat er wordt gevraagd.

De accountants van OAMKB zijn toegankelijk en betrouwbaar. Zij geven je praktisch en persoonlijk advies, afgestemd op jouw bedrijf. Vraag nu een gratis een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

 

Nu meer weten!